Arhitectura

Avantajele serviciilor oferite de un arhitect

arhitectura

Folosind un arhitect pentru noua dumneavoastra investitie, va asigurati ca atingeti urmatoarele obiective:

Economisiti bani. Un proiect bine gandit si conceput de un arhitect poate fi construit mai eficient si mai economic. El poate de asemenea asigura solutii flexibile de design care asigura o crestere ulterioara a spatiului si a necesitatilor sale functionale, preturi realiste de constructie pentru solutia aleasa bazate pe desene in detaliu ale proiectului, estimari de cantitati de materiale si specificatii pentru acestea care au drept rezultat o balanta avantajoasa intre calitatea materialelor si manopera la un pret realist pe piata de constructii, evitand astfel greseli scumpe si evaluand fezabilitatea proiectului ales.

Gasiti solutii la probleme. Arhitectul este singurul profesionist care are educatia, pregatirea, experienta si viziunea pentru a ghida procesul de creatie si constructie, permitandu-va astfel sa va concentrati pe definirea viziunii si asteptarilor dumneavoastra de la noul spatiu construit. Comunicand problemele pe care le intampinati cu noul proiect unui arhitect, puteti obtine solutii optimale si controlul spatiului construit in care compania sau familia dumneavoastra isi va desfasura activitatea. In ultimul rand, dar nu lipsit de importanta, arhitectul este necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire, document necesar pentru orice interventie (precum compartimentarea unui spatiu existent) asupra spatiului construit existent, conform legislatiei romane in vigoare.

Vedeti imaginea de ansamblu. Incepand de la spatiul inchiriat pentru compania dumneavoastra sau de la noul teren achizitionat, pana la proiectul visurilor dumneavoastra exista un labirint intreg de decizii de design si regulamente de construire (cel mai important fiind comportamentul la foc al cladirii pentru spatiile de birouri si siguranta in exploatare pentru locuinte). Arhitectul este cel care organizeaza toate acestea, coordoneaza o echipa de experti necesari pentru proiectele de instalatii si structura. Arhitectul supravegheaza calitatea rezultatului construit. Printr-un design de interior conceptual puteti adauga calitate spatiului dumneavoastra, transformandu-l dintr-un container al activitatii desfasurate intr-un loc care motiveaza, stimuleaza si inspira pe cei care-l folosesc.

Proiecte blocuri, case, proiecte cladiri birouri, proiecte hale si depozite, decoratiuni interioare… servicii oferite de ARTEEN

In cadrul pachetului de servicii de arhitectura oferite de ARTEEN, beneficiati de:

- un plan optimizat pentru necesitatile dumneavoastra;
- proiecte arhitecturale complete si detailate : proiecte blocuri, proiecte cladiri birouri, proiecte hale metalice, proiectare case, etc.
- proiecte de instalatii si structura complete care raspund cerintelor companiei sau familiei dumneavoastra (electricitate, telefonie, internet, incalzire, ventilatie si instalatii sanitare, precum si detalii structurale);
- liste preliminare de cantitati de materiale pentru a putea controla pretul potential al investiei dumneavoastra;
- proiecte de design interior (decoratiuni interioare) pentru a ilustra imaginea companiei sau preferintele estetice si de viata ale familiei dumneavoastra, si pentru a crea un mediu de viata si/sau munca stimulativ pentru echipa sau familia dumneavoastra;
- documente necesare obtinerii autorizatiei de construire si proiectele de specialitate aferente acesteia, verificate conform legii;
- control al calitatii punerii in opera a proiectului pe santier.

Proiecte de arhitectura

ARTEEN va poate sta la dispozitie cu servicii complete de proiectare pentru diverse programe de arhitectura. Participarea echipei ARTEEN de-a lungul timpului la proiecte rezidentiale (proiecte case, vile, proiecte blocuri, etc.), industriale (proiecte hale metalice), universitare, hoteliere, proiecte cladiri de birouri, decoratiuni interioare, space planning etc. asigura o abordare conceptuala si volumetrica integrata.

Design, decoratiuni interioare

Indiferent daca doriti sa dati un nou look actualei locuinte, spatiului dumneavoastra de prezentare sau biroului dumneavoastra, sau doar sa realizati un mobilier personalizat si adaptat propriilor nevoi, ARTEEN va poate oferi servicii de amenajari, decoratiuni interioare, design de mobilier sau design de obiect.

Office Planning (amenajare birou / sediu )

Daca tocmai ati hotarit sa relocati sediul companiei dumneavoastra, puteti optimiza dispunerea zonelor de lucru, integrarea proceselor tehnologice, optimizarea fluxurilor si, de asemenea, veti realiza o partitionare deosebit de functionala apeland la serviciile de space planning ale ARTEEN.

vezi portofoliu >>>

Custom text
Powered by Google Talk Widget